RIVAR Vol. 3, N° 7 - Santiago de Chile, enero 2016
IDEA-USACH
ISSN 0719-4994
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Pascal Griset et Léonard Laborie. ¿De qué, de quién es el nombre malbec? De qui, de quoi, malbec est-il le nom ? Whom and What is Malbec About?
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Michel Figeac En el Siglo de las Luces, cuando el vino de Cahors corría hacia Burdeos. In the Age of Enlightenment, when the wine from Cahors flew out to Bordeaux. |
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François-Xavier Nérard. Du Cahors au kagor. Pistes pour une histoire du vin de Cahors en Russie. From Cahors to kagor. Clues for a history of Cahor’s wine in Russia. |
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Jean-Pierre Williot. Trois sillons pour intégrer le vin de Cahors dans l’histoire de l’alimentation. Three paths to integrate the Cahors wine in the history of food. | |
4 |
Philippo Pszczólkowski. La Côt o Malbec en Chile y Argentina. The Côt or Malbec in Chile and Argentina. | |
5 |
Pascal Griset et Léonard Laborie. Historiographie et réinvention du vignoble de Cahors, XXe-XXIe siècles. Historiography and the Reinventions of the Cahors Vineyard in the 20th and 21st Centuries.
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Matías Alfaro Bravo. Robinson y Varas: intentos de producción de aguardiente industrial durante el inicio del periodo republicano. Robinson and Varas: Attempts at Producing Industrial Level Brandy During the Early Years of the Republican Era.
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Diego Ignacio Jiménez Cabrera. Cattell, Hudson. Wines of Eastern North America. From Prohibition to the Present. A History and Desk Reference. New York, Cornell University Press, 2014. |
REVISTA IBEROAMERICANA DE VITICULTURA, AGROINDUSTRIA Y RURALIDAD
Editada por el Instituto de Estudios Avanzados de la Universidad de Santiago de Chile. Calle Román Díaz 89, Providencia, Santiago de Chile. http://ideausach.cl/
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